(098) 317-45-45 (050) 317-45-45

Політика конфіденційності

Ласкаво просимо в інтернет - магазин меблів та крісел для офісу та дому SigmaShop - крамниця меблів.

Політика конфіденційності визначає наші правила отримання, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту SigmaShop - крамниця меблів. Користувач сайту має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Адміністрація інтернет - магазину зобов'язується не направляти небажані або не запитувані електронні листи (спам) Користувачам, за винятком важливих ділових або комунікаційних електронних листів, на які Користувач дав свій дозвіл. У випадку надання поздоровлень, інформації про діючі знижки.

Останнє оновлення: 11 квітня 2018 р.

  • Отримання та обробка персональних даних

    Користувачі можуть відвідувати інтернет - магазин, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані (під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що має відношення до встановленої фізичної особи). Сайт SigmaShop - крамниця меблів отримує та обробляє персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов’язань перед Користувачем. Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися сайтом і не надавати адміністрації інтернет-магазину свої персональні дані.

    Персональні дані використовуються в таких цілях як:

    • Надання послуг
    • Взаємодія з Користувачем
    • Ідентифікація Користувача
    • Надсилання інформації, запитів та рекламних матеріалів
    • Проведення статистичних досліджень
    • Обробка платіжних документів Користувача

    Сайт SigmaShop - крамниця меблів з метою виконання запитів Користувача, а також в інших цілях, зазначених в переліку, інтернет-магазин може запитувати такі дані про Користувача:

    • Ім’я, по-батькові та прізвище
    • Дату народження
    • Електронну та поштову адреси
    • Номер телефону
    • Номер мобільного телефону
    • Та інші дані

    Сайт SigmaShop - крамниця меблів отримує, обробляє та зберігає такі дані як:

    • Ім’я, по-батькові та прізвище
    • Електронну та поштову адреси
    • Номер телефону
    • Номер мобільного телефону
    • Історію покупок
    • Переписку, ваші відгуки, скарги відносно наших товарів або обслуговування
    • Перелік товарів, які були заявлені під час рекламних кампаній для Користувачів

    Подібна інформація отримується і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України. Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності. Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

  • Файли cookies

    Файли cookies це невеликий файл, який запитує дозвіл бути розміщені на жорсткому диску Вашого комп'ютера. Після того, як ви погодитеся, файл додається і куки дозволяє аналізувати інтернет-трафік або дізнатися, коли ви відвідуєте наш сайт. Cookies дозволяють веб-додаткам реагувати на вас як на Користувача. Веб-додаток може адаптувати свою діяльність до ваших потреб, симпатії і антипатії, збираючи і запам'ятовуючи інформацію про ваші уподобання.

    Ми використовуємо cookies журнал трафіку для визначення, які сторінки використовуються. Це допомагає нам аналізувати дані про трафік веб-сторінки і поліпшити наш сайт для того, щоб адаптувати його до потреб клієнта. Ми використовуємо цю інформацію тільки для статистичних цілей аналізу, а потім дані видаляються з системи.

    В цілому, cookies допоможе надати вам кращий веб-сервіс, дозволяючи нам відслідковувати, які сторінки ви відвідуєте, а які ні. Сookies жодним чином не дає нам доступ до вашого комп'ютера або будь-яку інформацію про Вас, крім даних, які ви хочете поділитися з нами. Ви можете прийняти або відхилити cookies . Більшість веб-браузерів автоматично приймають cookies, але ви можете змінити ваші налашнутвання браузера, щоб сookies видалялись, якщо ви віддаєте перевагу такому методу. Це може перешкодити вам в повній мірі скористатися всіма послугами інтернет-магазину.

  • Посилання на інші сайти

    Сайт SigmaShop - крамниця меблів може містити посилання на інші веб-сайти. Однак, як тільки ви використовували ці посилання, щоб залишити наш сайт, слід зазначити, що ми рекомендуємо перейти за посиланням і ознайомитися з правилами захисту персональних даних для кожного сайту. Тому ми не можемо нести відповідальність за захист і конфіденційність будь-якої інформації, яку ви надаєте при відвідуванні таких сайтів. Ви повинні проявляти обережність і подивитися на стан про конфіденційність, яка застосовується до інших веб-сайтів.

  • Права на отримання інформації, розсилок про новинки, рекламних повідомлень.

    При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту.

    Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки (support@sigmashop.lviv.ua).

    Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер мобільного телефону, які зазначені вами при реєстрації або в Особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

  • Зміна політики конфіденційності

    Сайт SigmaShop - крамниця меблів вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності.

    Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.

Купити за 1 клік

* Обовязкові поля